Back home..

image
Efter fyra timmar på Bromma flygplats kom vi äntligen iväg. Tänk vad skönt jag hade kunnat sova de timmarna istället. Mycket skog i Småland om man säger så.. Flygningen gick hur som helst bra 09.00 mötet fick bli 13.00 istället. Möte med Destination Kalmars VD och Slottschefen Mimmi innan det var dags att bege sig och hälsa på Lotta & Tomas på Slottet.

image
Älskar de svartvita tavlorna som hänger i den stora restaurangen som går under konceptet ”Matrummet”, rummet med sina vita gamla stenväggar,möblerna, belysningen – så snyggt och stilrent. Det bokar på riktigt bra och gästerna är supernöjda så det är jättekul och Tomas & Lotta trivs både i Kalmar och på Slottet. Ett äkta krögarpar:)

image
Fick oxå träffa Ante Begic för första gången. Världens sötaste charmtroll som berättade för mig att han var rädd för hästar och kor, hade blivit arg på Vincent på dagis och lite annat.Han var så go så jag fick nästan lust att ta med honom hem:)

image
Lotta & Ante körde mig till flyget och skönt nog så gick planet i tid på hemresan och vi landade på Bromma före utsatt tid. Hemma igen efter en 13-timmars dag och var helt enkelt för trött så jag missade återträffen som jag sett fram emot. Kommer hålla ”kontoret” stängt ikväll, tycker jag förtjänar lite soffhäng ikväll.

Kram

2 reaktioner på ”Back home..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.