Bailys, avhopp & fängelse..

image
Hur snurrigt och galet kan det egentligen bli i den här världen? Två stackars män som drack Bailys i Kamerun dömdes till fem års fängelse eftersom de måste vara homosexuella (för det är bara kvinnor som dricker Bailys ansågs det). Är det på riktigt eller är det en skröna för det ju helt galet. Fast det är det ju rätt mycket som är mest hela tiden.

image
Inte minst i den svenska politiken. Det bjuds upp till dans och händer sträcks ut och det nobbas till höger och vänster. Moderaterna har ett ministeravhopp om dagen och börjar mer och mer påminna om en gammal Agatha Christie roman, ”Tio små negerpojkar” (fast så får man inte säga men den heter så).
Ja, det är bara att avvakta och följa utvecklingen..

image
Några de verkar gå bra för är Silja Line.. Fanns bara absolut sämsta hytterna kvar så det får bli Viking Line till Helsingfors nästa vecka. Bor typ högst upp, har lite fördomar om att det är lite stökigt på de vanliga våningsplanen på just Viking Line.

Bokat flygbiljetterna Kalmar ToR oxå, 07.50 igen börjar snart bli en vana att gå upp tidigt. Snålade och tog det senare flyget hem för det skilde rätt mycket i pris så det blir en lång dag. En hel del möten som ska hinnas med så tiden ska nog gå..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.