Nytt & Nött

Vissa saker är kommer att bli helt nya och andra fortsätter i sina ingångna hjulspår..

image
Så höll Anders Borg presskonferens och meddelade lika väntat som att Reinfeldt avgick att han inte kommer kandidera till posten som ny Moderat-ledare och att även han kommer lämna partipolitiken. Samtidigt nobbar Löfven Vänsterpartiet och Centern nobbar Löfven osv så hur det här ska gå ihop undrar jag verkligen.

image
Mycket rävspel kommer det säkert att bli, hoppas bara att det inte öppnar upp för SD att ta position utan att de fortsatt hålls utanför. 87% röstar inte på dem väljer de som vill försöka vara lite positiva. Sant, men om man inte ser upp och motverkar krafterna har de 20% i nästa val. Kommer bli skakigt och rörigt ett tag det kan man nog vara säker på..

image
Lika säker som att livet lunkar på i Emmerdale och serien Hem till Gården, avsnitt efter avsnitt sedan urminnes tider. Undrar vem som följer den serien, antagligen en väldig massa pensionärer utan att vara raljant eller fördomsfull.
Något annat som oxå är sig likt är Idol, inte mycket som ändrats där inte.. Förutom programledarna då som varierat lite..

image
Nu fortsätta med To Do listan med ett halvt öga på Idol. Måste göra lite kalenderändringar och annat då det dykt upp ett möte i morgon bitti som jag måste vara med på.. Klockan 08.00 – hjälp.. Hatar så tidiga möten, men men bara att gilla läget..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.