Jaha..

image
Då var det måndag igen, tyckte att det precis var det.. Men den här måndagen är inte vilken måndag som helst utan början på fyra nya år som ingen riktigt vet hur de kommer se ut. Är inte avundsjuk på Stefan Löfven..

image
Något som jag reflekterade över igår var att det faktiskt var mer äkta uttalanden från flera olika politiker istället för alla dessa floskler man brukar få höra vid besvikelse över valresultat. Det gäller de flesta partier tycker jag, utom då S. Det kändes befriande när några verkligen sa som det var istället för att köra med floskler i repris. En del gjorde så klart det men det var ändå en förändring som jag tyckte om överlag.

Det är väl klart som tusan att vi alla har gjort hur många fel som helst, gjort saker vi önskar vi inte gjort, saker vi önskar att vi gjort men inte gjorde osv i all oändlighet. Det är bara att lära sig av misstagen och försöka låta bli att göra om dem och gå vidare. Eller som Mark Levengoods mormor brukade säga: Det är bara att bryta ihop och gå vidare.. Lätt som en plätt, i teorin men inte alltid i verkligheten.

image
Bara fortsätta beta av den lite färggladare To Do listan med målet i tydligt sikte att åka ner till Marbella någon vecka.
Med regeringsskiftet lär det bli en del arbete för oss och våra företag med förändrad restaurangmoms och samma arbetsgivaravgift för alla osv. Kommer slå mot branschen och tyvärr öka incitamenten för dem som inte är så ärliga att köra svart igen.. Suck, men det är bara att gilla läget inget man kan göra åt det. För svart kommer jag då aldrig köra, inte en enda krona.

image
Det enda svarta jag kommer köra är det som jag alltid gjort.. Skor, kläder och väskor..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.