Alla klockor..

image
..är ställda på 06.00, fasar.. När ska jag bli morgonpigg eller kan man vara morgontrött hela sitt liv? Bara jag kommer upp och in i duschen så går det bra men det farliga är när man börjar snooza och vips så har det hänt igen.. Försovningen alltså och i morgon får den inte hända.

image
Superviktigt möte i morgon 08.00, det enda mötet i morgon.
Fått ändra planerna lite och åka till Kalmar några dagar senare. Ska bli skönt att Figge kommer tillbaka från sina 10 pappa-dagar på fredag så att han kan fånga upp en del puckar och ta en del möten.

image
Behöver lite ego-tid och vara lite social. Boka in lunchen med Josefine, äta middagen med Johanna, ta ett glas champagne med Sofia och en massa andra saker som jag tänkt och planerat men inte riktigt fått till. Den här veckan kommer jag prioritera den där återträffen men ska komma ihåg att planera in ego-tid i varje veckoplanering framöver.. 90/10 eller 80/20 ger utrymme om man bara bestämmer sig för det.

image
Det ”enda” som jag unnar mig just nu är att få naglarna fixade, den övriga underhållet sköter jag med mina hemma-spa. Har bokat in tid på fredag efter mötet med revisorn. Behöver gå typ var 3:e eller 4:e vecka och under tiden sitter nagellacket som berg. Spar så mycket tid på att slippa hålla på med mina naglar var och varannan dag när jag gör det själv med vanligt nagellack.

image
Nu är det hög tid att sova om jag ska komma upp kl 06.00 och hinna göra mig representativ och startklar till 08.00..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.