Nattsvart..

image
I dubbel bemärkelse.. Sverigedemokraterna ligger nu kring 12-13%, blir illa berörd över att de växer så kraftigt. Nattsvart har de oxå på sin valvaka eftersom hyresvärden stängt av strömmen då de inte varit ärliga i att det är SD som hyrt lokalen för sin valvaka. Så där sitter dom med stearinljus och där kan dom sitta kvar tycker jag.
Samma sak hände vid förra valet, en bokning på Blå Porten där de angav något helt annat än att det var SD som låg bakom bokningen och de planerade hålla sin valvaka där. T fick någon misstanke och började forska lite och kunde avboka bokningen som tur var.. Den här värden i Malmö blev tyvärr lurad och hämnas då genom att stänga av strömmen. Helt rätt, om man ljuger om vem som bokat och syftet får man tåla att strömmen stängs av, tycker de ska vara tacksamma att de överhuvudtaget får vara kvar i lokalen så gnälla är det sista de ska göra.

image
Jag är verkligen ingen politisk expert men känner en oro över hur de kommande fyra åren kommer att bli med tanke på att inget block verkar få egen majoritet. Nog om politik, blir bara beklämd över SD och försöker skriva om något roligare istället.

image
Kan tyvärr inte komma på något roligt att skriva om.. Får bli en elefant som förhoppningsvis ger oss lite lycka som de sägs göra. Att SD och Jimmie Åkesson inte får den vågmästarroll de nu både hoppas och vi riskerar att få..

image
Får avsluta veckan med att göra en färgglad veckoplanering och To Do lista som balanserar upp det nattsvarta..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.