Full agenda..

image
Först ut till Bullerbyn för några ärenden..

image
Röstkortet självklart med i handväskan för att efter utförda ärenden i Bullerbyn är det dags att rösta och hoppas att det gör någon skillnad. Är tyvärr rädd för att inte gör det men då har jag i alla fall gjort vad jag kunnat i det hänseendet.

image
Röstar gör vi här, det är ju nästan som att rösta i Bullerbyn eller hur? Det är så charmigt och man kan inte tro att man befinner sig tre mil från Stureplan. Det är det som är så härligt med Sverige och Stocholm, variationen och bevarandet.

image
Efter att den medborgerliga rättigheten och plikten är gjord är dags att besöka mitt älskade Fredriksborg. Både för att äta Brunch och för att ha ett möte. Sedan ska jag självklart passa på att träffa Sigge hos Teresa & Zenon. Börjar ju bli lite kyligare nu så kanske dags att ta hem honom igen, vi får se.

image
Sedan tillbaka till Bullerbyn igen men det får jag berätta mer om senare. Därefter är det hög tid att åka hem och slänga sig i soffan och följa valvakan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.