Ut & fixa..

image
..helgens ärenden i Fältöversten och samtidigt passa på att få lite välbehövlig frisk luft. I morgon blir det en rejäl dos av just frisk luft med besöken i Bullerbyn, röstningen i Sockenstugan och såklart besöket på Fredriksborg. Annars har det varit lite si och så med frisk luft och promenader sista tiden.

image
Kontorsmaterial har en rykande åtgång just nu, så ett besök i bokhandeln och komplettera med lite pärmar och diverse annat står på listan. Kanske en ny bok oxå om det kommit ut något nytt som verkar kul. Har nog aldrig läst så lite som jag gör nu.. Måste komma igång för jag älskar ju egentligen att läsa..

image
Sabis måste oxå besökas för att handla lite mat & andra ”förnödenheter” så som tex snus och Coca-Cola, annars blir det nog krigsläge..

Teresa & Zenon kommer hit under eftermiddagen och kör veckostädningen, byter lakan & hämtar tvätten. Just därför älskar jag lördagar extra mycket, en totalt nystädad lägenhet och nybäddat i sängarna = feelgood känsla. Skulle såklart klara av framförallt tvätten själv men har mer att göra än jag riktigt klarar av just nu så då är det bättre att ta hjälp där man kan. Blir ju dessutom då klar med allt annat fortare och blir mindre utsliten. Gud så jag längtar till jag kan känna att det är balans och ordning så att jag kan ta det där flyget ner till Marbella och stanna där några veckor. Måste ju ta i tu med inredningen där nere, kommer bo väldigt spartanskt ett tag. Men vad gör det så länge man får vara i Marbella och få ljus och värme..

Nej, nu mot Fältan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.