Statistik & kärlek

image
Sista kommentaren om debatten.. Förvånad över att TV 4 gör en så viktig debatt på ett sådant sätt där de låter en utvald relativt liten grupp få använda mentometer för att visa hur de anser debattörerna klarar sig. Fullständigt utan statistik säkerhet, förstår att det speglar vad just de som satt där tyckte men anser både debatten och valet för viktigt för den typen av aktiviteter. Nog om debatten och över till kärlek..

image
Om ni inte har sett den här korta videofilmen på Youtube så rekommenderar jag er verkligen att göra det. Två engelska killar som köper ett lejon på Harrods typ och till slut blir han för stor och omöjlig att boende hos dem i deras lägenhet. De ser till att han får komma till ett reservat i Afrika. Youtube filmen visar vad som händer när de några år senare åker till reservatet för att se hur deras ”vän” har det. Omöjligt att inte bli berörd när lejonet ser vilka det är och den reaktion det ger. Kärlek och tillit i dess finaste form. Så om ni inte sett filmsnutten, lova att leta upp den på Youtube och se den.. Nu blev jag helt förvirrad.. På bilden är det en tiger men jag vill absolut minnas att det i Youtube klippet är ett lejon. Oavsett vilket så är det kärlek so dont miss it!

image
Morgondagens valvaka lär bli en rysare, eller inte.. Valmätningarna visar ju allt från 2,5,- 5,6% försprång för oppositionen och hur man än vrider och vänder på det kommer dessvärre SD få en vågmästarroll. Man skäms nästan att vara svensk när det har gått så långt att de inte bara tagit sig i riksdagen utan dessutom växer så det knakar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.