Var det inte..

image
..lite lamare och tråkigare alltihop under kvällens debatt? De var väl helt slut efter gårdagens lite mer okontrollerade & hetsigare debatt. Tyckte det blev lite uddlöst i dag. Nog om valet här där det skulle vara ”valfritt” men det går ju bara inte att låta bli att skriva lite om det i alla fall. I morgon är det statsministerkandidaternas tur att debattera. Kommer väl med all sannolikhet både titta på det och ”tycka” om det efteråt..

image
Apropå mångfald, acceptera olikheter. Inte bara acceptera olikheter utan faktiskt Gilla olika som Aftonbladets kampanj kommunicerade ut. Tyckte att det här var en så fin bild som visar på just det, oavsett vad och vem man är kan man finna både utbyte och intressanta nya vänskaper om man tittar lite runt hörnet. Menar inte att vi alla ska börja ”hänga” med elefanter men kanske vara lite mer öppna för nya bekantskaper utanför de ”vanliga vägarna”

image
Nu över till något lite mer banalt än Riksdagsval nämligen naglar.. Måste komma ihåg att boka ny tid och fixa naglarna. Att ha Shellack gör att man slipper hålla på med naglarna var och varannan dag. Nagellacket sitter som berget i 3-4 veckor, så skönt att slippa hålla på med det själv stup i kvarten. Borde egentligen unna mig mer av sådant, ger välbefinnande.. Får bli ett nyårslöfte inför 2015 kanske..

Samtidigt som Partiledardebatten pågick fick jag massor av papper sorterade etc, skönt man är kvinna så man klarar av det där med ”multi tasking”:) Nu ska jag gå och lägga mig och läsa de tidningarna jag inte kommit till ännu.. Kanske kommer en liten blogg till om jag hittar något intressant..

Kram