Tänker inte..

image
..kommentera partiledardebatten igår #valfritt…. Det är det tillräckligt många andra som gör. Konstaterar bara att det nog fick användas mycket TV-smink för så pigga som de flesta såg ut tror jag inte de är. Lättprovocerad brukar vara ett tecken på trötthet..

image
Samtidigt som debatten var det premiär för Livet är en schlager. Har inte sett någon recension men känns som en feelgood musikal man vill se. Framförallt oxå med tanke på Helen Sjöholm och Peter Jöback. Får se om tiden räcker till och det finns några biljetter innan jag åker till Marbella. Fick den bra recensioner är jag nog för sent ute, men det kanske jag är oavsett vi får se..

image
Snart dags att ge sig av till dagens enda möte, en lunchträff kl 12.00. Sedan köpa lite blommor på hemvägen och jobba undan hemifrån resten av dagen. Ska se till att den rosa pennan används flitigt. Blandat på To Do listan som vanligt, ömsom vin ömsom vatten..

Kram