Fredag eftermiddag..

image
Hemma igen efter en givande lunchträff men glömde givetvis att köpa de där blommorna till mig själv.. Får bli i morgon i stället för känner inte för att gå till Fältan och fredag eftermiddagsstressen som säkert råder där. Jobbar istället vidare med To Do listan utan blommor..

image
Ikväll lär man sitta vid TV:n och följa debatten igen. En dag närmare valet och en dag mer trötta partiledare så ska bli intressant om vissa blir lika lättprovocerade som igår.

image
Saknar och behöver jobba lite med Lotus, får bli nästa vecka. Tom ska åka ner i slutet på september och jobba vidare tillsammans med Pedro & Emile. Så här ser det ut på kvällen i vårt stora fönster ut mot ”Golden mile”. Syns ordentligt och får fler spontan besök.
Tar ju lite tid att starta nytt men det rör på sig framåt hela tiden och det är det viktiga.
Resurserna är ju inte obegränsade så vi får växa sakta men säkert istället för att bomba på i hundra knyck. Men långsiktigt är det nog bättre att ha det förhållningssättet.

I helgen börjar ny utställning på Waldemarsudde, bra för oss då det varit ombyggnader och annat som pågått ett par månader. Nu blir det förhoppningsvis full rulle i Prinsens Kök igen. Är jätteglad över att Cissi Dahlbom kommer jobba med oss, hon är verkligen full av energi som smittar av sig. Sanna som varit chef där tidigare kommer köra ett nytt projekt och hon har verkligen hittat ett bra namn på det (men det kan jag ju inte berätta om..)

Kram