Tvärtom..

image
På alla vis kan man säga.. I morse när jag åkte hemifrån var det kyligt och höstlikt och jag klädde mig därefter. Kom ju dessutom med en hårsmån med planet..

Nu i Kalmar är det rena högsommar värmen så jag är minst sagt felklädd. Dessutom i väldigt god tid på flygplatsen vilket är skönt. Sitter i en gammal öronlappsfåtölj och svalkar mig med en flaska vatten. Känner mig nästan som en tant i klimakteriet så varm och felklädd är jag.

16.20 går planet och ska landa 17.10. Lär väl ta en stund innan man är hemma, rusningstrafiken lär se till det. Kommer inte göra alltför många knop ikväll tror jag, att gå upp vid 06.00 är verkligen inte min grej.

Har köpt några tidningar och tänker unna mig en slapparkväll. Nya tag i morgon.. I morgon ska jag äta lunch med en ny och intressant bekantskap.. Jobbmässigt alltså..

Kram