Dags för nytt pass..

I dubbel bemärkelse när jag tänker efter, men ett riktigt pass får vänta nu gäller ett arbetspass. Efter bra möte med Ernst & Young där jag lämpade över en hel del jobb så ska nu kunna lite enklare saker, men inte roligare för de (alla av dem).

image
Ska börja med att stansa lite räkningar, inte så kul, men ack så nödvändigt. Nu när man blivit tant tar det ju lite längre tid eftersom man så ofta stansar fel på typ en siffra i alla dessa låååånga OCR-nummer.. Ja, jag överväger en ny styrka på mina läsglasögon.

image
Boka flygbiljetter med Kalmarflyg till i morgon, har missat det och ber till gudarna att det finns några platser kvar..

image
Nej, så illa är det inte har blivit bättre på att beta av så att det inte uppstår alltför många olästa och framförallt obesvarade mail. Men det är toppenuppgift samtidigt som man till exempel på TV..

image
Ska jag vara klar för då ska jag se en thriller med båda ögonen och båda öronen så bäst att get started. Först lite blåbär & Chai te sedan kör jag igång..

Kram