Rosa..

image
..överstrykningspennan har använts några gånger i dag, så skönt! Några sådana där saker som hängt med från lista till lista är nu rosamarkerade och avklarade, nästan värt att fira:)
Men firandet får vänta lite till, känner mig dels inte pigg nog för att fira och sedan vill jag nog ha lite flera rosa markeringar först innan det är dags.

För att fortsätta rekreationen och bli frisk till imorgon så ska jag ta och vila en stund
image
Hade inte gjort ont att kunna ligga och vila i en hängmatta i tex Marbella men en säng på Östermalm är inte fy skam det heller. Ska läsa lite och försöka sova en timme.. Sedan fixa lite till..

image
Kommer ni ihåg att jag skrev om att tänka utanför boxen i bland när man ska hitta lösningar på sådant som verkar nästintill omöjligt att lösa. Extra skönt är att ett av de rosa sträcken var just ett sådant, out of the Box lösningen funkade = lättnad all mass! speciellt eftersom det rörde sig om den för två människor viktigaste dagen livet, bröllopet.

image
Något som oxå ska bli såååå skönt är att bära med sig pärmar och krångliga skattepapper till Ernst & Young och få deras specialisthjälp med att få det iordning en sisådär 20 gånger snabbare än när jag ska sitta och hålla på med det.

image
I eftermiddag efter vilan ska jag fortsätta lite med listan och kanske ta en kort promenad för att få lite frisk luft. Kanske kanske går jag in i en butik där jag sett en fin kjol men det är bara kanske det..

Kram