Frisk luft..

image
Efter att ha vilat lite och bockat av några punkter på To Do listan kände jag att det behövdes lite frisk luft. Tog en kort promenad men kände att jag inte är 100% frisk så det blev inte någon långpromenad direkt. Någon kjol blev det inte heller. Däremot så blev det:
image
Ätit en hel skål, så gott och så nyttigt så nu är jag säkert frisk imorgon. Kom på att jag inte ätit några kantareller än i år, får se till att göra snart det är ju så himla gott..

image
Ska bli spännande att köpa Svensk Damtidning och Se & Hör på torsdag, borde vara med reportage från invigningen i Kalmar den här veckan. Eller så kommer det nästa vecka, vet inte riktigt hur deras pressläggningstider ser ut. Skiljer ju en del mellan olika typer av tidningar om man säger så..

Nu ska jag se till att beta av några punkter till på To Do listan och kan då känna mig riktigt nöjd med hur många rosa streck jag fått göra idag..

Kram