Förvirrad?

image
Hur kunde jag missa att det visst var fotboll igår när jag kollade TV-tablån? Får skylla på förkylningen helt enkelt. 1-1 blev det tydligen såg jag..

image
Var också lite väl optimistisk igår när jag trodde att jag skulle vara helt frisk idag. Det är jag inte, men jag är i alla fall bättre än igår. Får varva dagen med lite vila och lite jobb om varannat. Så hoppas jag & tror att jag är mer eller mindre helt frisk i morgon.
Vissa saker på To Do listan måste vara markerade med rosa överstrykningspennan innan dagen är slut, andra saker kan vänta.. Prioritering är det som gäller, något man (jag) borde bli bättre på överlag. Ibland kan vissa saker bara hänga kvar på To Do lista efter To Do lista, de blir bara inte gjorda. Ska se till att någon eller några sådana är rosa ikväll.

image
Skulle verkligen kännas så skönt att komma till den nivån där man känner att precis allt är under kontroll och bokningen av flygbiljetten till Marbella kan göras. Men någon vecka kvar innan jag är där, och det kan man ju överleva. Fast man måste ju komma ihåg 90/10 eller 80/20 annars kommer man aldrig till nivån där man upplever att man har koll och kan slappna av. Tur man inte är ett kontrollfreak på alla fronter (ja, jag vet att jag är det när det gäller vissa saker)..

Kram