Bara måste..

image
..kommentera lite kring kvällens ”Debatt” i SVT. Mindre än en vecka kvar till valet, och ett program som kändes näst intill som någon slags skol-TV. Bättre kan ni SVT.. Babbligt, rörigt och utan röd tråd.

image
Mest sansad och vettig var, i alla för mig, helt otippat Patrik Sjöberg. Visst, politik och samhällsfrågor ska engagera och det engagemanget skapa just bra debatter. Men är det någon som tycker att de lyckades skapa en bra debatt ikväll? Brukar inte se på just ”Debatt” så ofta så det kanske är så här programmet brukar vara och så de vill ha det, men det hoppas jag inte.

Absolut sämst och näst intill parodiskt var
image
Janne Josefsson och hans ”flygande reporter” inslag från Filipstad. Visste han själv vad han höll på med och hur otroligt stolpigt hela grejen var? Den mannen har då sannerligen inte förstått varför vi fått två öron och en mun. Allt vill han vända så att det blir så sensationellt som möjligt, sen om det är sant eller om det var det någon verkligen sa verkar komma på typ åttonde plats på hans prio-lista. Visst, han har gjort bra saker i sin grävande journalistik men ikväll tillhör inte någon av de tillfällena.

image
Tröttsamt blir summeringen av hela programmet och jag går och lägger mig..

Kram