Varmt & kallt

image
Vill inte vara sjuk.. Ena minuten känner man sig som en kamel i öknen och är hur varm som helst för att nästa minut känna sig som en isbjörn vid nordpolen med frossa typ. Men ska inte klaga över något så simpelt som en förkylning typ, tänk på hur många som har oändligt mycket värre. Jag kan i alla fall vila mig i form, det är det inte alla som kan.

image
Har som tur är rejält med Coca-Cola hemma, så jag slipper ge mig ut och köpa det utan kan stanna inne hela dagen. Snus har jag oxå, även om det inte speciellt gott att snusa när man är förkyld.

En kompis var här med lite lunch och en tidning, omtänksamt:)
Inte kycklingsoppa som tur var, det är väl det dom alltid tar med sig till någon som är sjuk i alla amerikanska filmer.

Det är något i mitt kök som piper typ varannan minut, kan bara inte lokalisera vad det är och få tyst på det. Har nästan börjat vänja mig så att jag inte hör det. Det gjorde min mormor, hon bodde i Bromma och typ alla flyg flög på rätt låg höjd över hennes på sin väg att landa. Men hon hörde dem aldrig, inte för att hon hörde dåligt utan för att det var ett så naturligt ljud för henne att höra ett par gånger om dagen så det ingick liksom på något sätt.

Nu ska jag fokusera på att vila mig frisk en liten stund..

Kram