Tur man inte är man..

image
..i alla fall när man är förkyld. Brukar ju vara en nära döden upplevelse för de flesta män när de blir lite förkylda:) Själv har jag vilat, vilat & sovit så förhoppningsvis så mår jag väsentligt bättre i morgon. Har för en gångs skull varit ”duktig” på att vara sjuk och hållit mig undan att jobba. Tror att det kommer göra att jag blir frisk fortare, känns så i alla fall.

image
Ska förutom min dagliga dos av Resorb också hälla i mig några koppar Chai te medan jag har ett fjärdedels öga på fotbollsmatchen. Har helt tappat greppet om fotboll de senaste åren, förr när jag jobbade på Coca-Cola så var man ju på EM och VM och det var minst sagt roliga resor. Extra kul när det var roliga kunder med och ännu roligare när Sverige vann sin/sina matcher så klart. Kommer ihåg en lite kortare resa till Bryssel, dels tvingade jag Selectas VD att gå i skoaffärer med mig i flera timmar (han överlevde och vi är fortfarande vänner även om både han och jag bytt jobb några gånger sedan dess) sedan gick all luft ur hela resan när Sverige otippat förlorade matchen..

image
Det som jag kommer göra i jobbväg ikväll under fotbollen är veckans To Do lista och skicka några mail. Har fattat ett klokt beslut i dag och kommer ta lite mer hjälp av Ernst & Young, bland annat med min felaktiga deklaration och lite andra saker. Genomgång med dem på onsdag, känns jätteskönt att bli avlastad med en del som jag tycker tråkigt administrations-arbete. Då kan jag lägga min energi på det som för mig är ”rätt” saker och kommer som grädde på moset både få mer energi och må bättre.

image
Saknar Sigge enormt mycket, men vet ju att han har det bättre ute på Värmdö ute hos Teresa & Zenon där han vara lite ute. Men nu tror jag att jag ska hämta hem honom till helgen när jag ska åka ut och rösta, så får han bo här i stan i några veckor. Kommer bli ramaskri från Teresa & Zenon som tycker att de adopterat honom, jag liknar det mer vid kidnappning:)
Skämt åsido, han har haft det bättre där när jag fart och flackat men vill nog åtminstone hoppas att han saknar mig lite också. Vi har ju trots allt hängt ihop i 16 år..

Kram