Sjuk..

image
Vaknade tidigt och insåg att den där förkylningen jag var rädd för slagit till. Kände mig hängig och risig redan igår, såg oxå att alla med IQ över fem och som läste mina senaste bloggar i går såg alla stavfel och:
1. Trodde jag var full
2. Trodde jag tagit något jag borde låtit bli
3. Var sjuk
4. Var mer än trött
De är rättade nu (tror jag i alla fall), något fel hänger säkert kvar men det får jag leva med.

image
Blir med andra ord inget besök till Kalmar idag. Hoppas på en snabb återhämtning så att jag kan åka i morgon alternativt senast onsdag. Sjuk har jag inte tid med att vars just nu, men det är bara att lyssna på kroppen, inte mer med det.

image
Kan ju få lite gjort ändå, som tex fortsätta beta av pappershögarna. Kom ju en bra bit i helgen men har lite kvar, får helt enkelt varva sömn med lite långsammare än vanligt pappersarbete..

Kram