Lejon, mord & val

Är det tre ord som följer mig efte att kollat på Aftonbladet .se
Vet att jag skrivit att bloggen är valfri ur alla perspektiv men svårt att undvika nu när det bara är en vecka kvar. Det är nog väldigt mycket jobbigare än mitt administrations maraton det val-maraton våra politiker springer nu. Luften ur får en helt ny innebörd när man tänker på hur den av dessa två herrar som vaknar som förlorare nästa måndag känner sig..
image

image

Mord var det oxå, är det jag som inbillar mig eller ökar inte antalet mord och mordförsök. Tycker man läser om det var och varannan dag. Ofta är det inom familjen eller bekantskapskretsen. Nej, usch nu blir det deppigt. Får lyfta fram dagens glada nyhet:
image
Roy Andersson vann årets Guldlejon
i Venedig, Hurra! Första svensk att vinna den tror jag det är..

För lite mer positiv energi ska jag ta en snabb uppdatering på FB,
Där brukar det mesta vara ”superlycka”

Kram