Tänk på alla roliga resor..

..man gjorde där i sin ungdom. Allt var så enkelt, man jobbade ”häcken” sv sig för att få i hop till resa fickpengar. Oftast var det på marginalen, men vad då kom ju i väg i alla fall. Äta kunde man alltid göra billigt på någon sylta, så var de saken också löst.

Uppe halva natten och sedan upp gick till stranden. I bästa fall en kort siesta på eftermiddagen. Tempot var höjt och rolighetsfaktorn lika så. Kan sakna sen tiden nät allt var så bekymmerslöst och bara gick ut på att ha kul. Men till och jag fattar att att man tröttnar efter ett tag.

Blad dagens ungdomar är det många som hoppar över de hör partyresorna och gör resor där man gör nytta i ställer, hjälper utsatta barn och djur och liknande. Det tycker jag är jättefint. Men är nog lite av den uppfattningen att alla ungdomar bör göra i alla fall en lite mini revolut under ungdomsåren. Risk annars att det kommer i kapp dem och den helt plötsligt aka göras i 40- eller 50årsåldern och omgivningen står bredvid och fattar absolut ingenting..

image
Det kommer dröja ett bra tag som tur är innan Figge & Johannas nyfödda lilla Oliva (föddes igår så oäkta bild. De har gott tid att förbereda sig.

image
En som både en och annan gång fått tänka om och förbereda sig på nytt är nog Fredrik Eklunds Pappa, Klas Eklund, man har verkar i alla utåtsett hanterat de olika svängningarna rätt så coolt.

Kram