Precis som i filmens värld..

..om något är lyckat så kommer en uppföljare. Så även charterresan till Rimini. Efter en superkul vecka åkte vi hem igen fast beslutna att jobba ihop tillräckligt med pengar så att vi kunde åka ner igen samma säsong. Och det gjorde vi.

image
Vi hade hur kul som helst igen, lärde känna massa nya människor både svenskor och Italienare. Så det var inte sista reprisen vi gjorde, det blev ett gäng till. Några av våra nyfunna kompisar blev kvar för alltid. Träffade kärleken i sitt liv och blev kvar helt enkelt. Eller helt enkelt har det kanske inte alltid varit under åren men det var det där och då i alla fall.

image
Googlar på Rimini och inser att mycket ser väldigt annorlunda ut, det finns nöjesparker och vattenland och annat som inte fanns på ”min” tid.

image
Nya byggnader har tillkommit och stadssilhuetten har förändrats rejält..

image
Mina minnen är lika intakta som de gamla delarna av Rimini och så vill jag att det ska förbli så jag kommer inte vilja åka tillbaka och se förändringen..

image
En sak kunde jag inte hålla mig ifrån.. Googla på ”min” italienska kärlek. Han var dansare då, han är som ni kan se dansare nu. Idag blev vi vänner på Facebook, cirkeln sluten på något sätt..

Kram