Waldemarsudde..

image
Varit ett par timmar i olika möten på Waldemarsudde, saker börjar falla på plats = så skönt.
Blommorna frodades överallt både ute och inne och det var rena rama sommardagen.

image
Vi håller öppet året runt nu på Ektorpet och sådana här dagar är det extra bra..
Så charmigt det där gamla trähuset från jag vet inte när det byggdes, inte i går i alla fall. Om ni inte varit där, gå dit & ät deras supergoda våfflor eller något annat gott. Miljön är helt underbar!

image
Apropå blommor så undrar jag hur mina blommor i Marbella mår.. Till exempel min vita Oleander som växte så det knakade när jag var där nere. Om den överlevt så lär den vara gigantiskt stor nu. Som jag längtar ner, i morgon ska jag gå och köpa den där kammen och börja räkna ner. Ska jobba som en envis iller så att jag får koll & styr på allt sedan åker jag!

image
Ska ta en Skalman paus efter mötena på Waldemarsudde och den ganska långa promenaden hem sedan ska jag sätta i gång och bocka av och bocka av tills jag bara inte orkar längre..

Kram