Fredagsmys..

image
..allt är ju relativt. Jag har bara givit mig f-n på att jobba undan, jobba bort för evigt och bara inse en gång för alla att jag inte är född till administratör. Har börjat ta på högarna nu och sedan ska allt över till Ellen, Ernst & Young etc så att min tid och kraft går åt till det som är mina styrkor i stället för mina svagheter. Det kommer både jag och min omgivning både må bättre av.. Ljuset i tunneln, sen så..

image
Känner mig hur som helst nöjd med det jag fått gjort hittills ikväll, ska köra på hela helgen och sedan ska det nog kännas riktigt bra. Ursäkta, om jag tjatar om det här med all administration hela tiden men det känns liksom lättare om jag får skriva av mig lite. Ni får göra som min Pappa när jag skriver om mode, helt enkelt hoppa över att läsa det. Det är min terapi så det är syftet..att skriva av mig om administrationen alltså.

image
Träffade härliga, underbara Cissi Dahlbom i dag. Lunchade & promenerade tillbaka från Djurgården och hem igen. Vilket väder! Cissi är oxå en av de personer som verkligen ger energi, det fullständigt bubblar energi om och omkring henne. Man mår helt enkelt bra i hennes sällskap..

image
I morgon ska jag gå och köpa ett par liter blåbär, apropå att få energi. Nyttigt och grymt gott. Ska oxå boka ny tid hos Linda för mina naglar, inte för att de ska målas blå utanför att de blivit lite blåa. Hade på mig en blå klänning häromkvällen som av någon anledning färgat av sig på mina naglar så de har en lite blå ton här och där. Inte direkt snyggt, men syns bara om man verkligen tittar så det är ingen katastrof.

På söndag ska jag åka ut till Bullerbyn, kanske passar på att äta säsongens första brunch på hotellet, eller så väntar jag med det till nästa söndag när jag ska åka ut och rösta. Vi röstar i Hembygdsgården (i alla fall gjorde vi det förra valet) och det är så otroligt charmigt. Typ så dom som är över 1,70 måste ducka för att kunna vistas där inne, de var inte så långa förr i tiden..

Kram