Att be om hjälp..

image
Många, inklusive jag själv, har svårt att be om hjälp när man behöver. Otroligt korkat, men det vilar väl någon slags ”duktig flicka” och ”jag kan” över mig och många andra. Nu har jag ju nästan blivit vuxen på riktigt och inser att det inte alls är fel att be om hjälp, tvärtom. I morgon till exempel kommer Tom komma hit och hjälpa mig att jobba undan. Varför ska man envisas med att göra massa saker själv när det finns de som gärna hjälper till? Samma sak när det gäller att köpa tjänster, varför ska jag som är usel på vissa saker sitta och göra dem själv när det finns dom som är så mycket bättre på det?

Synd bara att det tog typ 50 år att komma på det, men bättre sent än aldrig..

image
Nu när jag blivit så klok kommer jag kunna tillbringa mer tid med att se till att mitt apelsinträd överlever och annat energi-givande. Kanske till och med kan få lite gröna fingrar av bara farten. Sen vill jag ju engagera mig mer i Lotus Properties än vad jag hunnit med och det tror jag de saknar. Inte för att de inte klarar sig själva utan mer för att de tycker det är roligt att känna engagemanget och handen på hjärtat så är inte marknadsföring etc deras specialgren.

image
På måndag eftermiddag åker jag ner och träffar Tomas & Lotta, stannar kvar över natten och tillbringar tisdagen i Kalmar.
Dags för propellerplan igen med andra ord, men det tänker jag inte tänka på förrän det är dags att kliva på planet..

Efter en dag när jag faktiskt känner mig nöjd med alla gånger jag överstrykningspennan ska jag nu läsa en stund och sedan försöka sova riktigt många timmar.

Kram