Tjänster & gentjänster..

image
I morgon åker T ner till Skåne igen, gjorde en ”barter”.. Jag hjälpte honom att boka tågbiljett i utbyte mot att han gick och handlade. Bra deal tycker jag, men det tycker även han för något data-geni är han då sannerligen inte.
Får påfyllt med Coca-Cola och andra livsförnödenheter som tex snus, så jag då redo för mitt maraton pass..

image
Länge sedan jag var i Vitemölla och på favoriten Vitemölla Badhotell. Tycker verkligen om den avskalade miljön, köket kan ibland vara ojämnt men för det mesta är det riktigt riktigt bra. Bara att konstatera att den här sommaren blev det noll besök för min del..

image
Det är verkligen något visst med de där gamla fiskelägena på Österlen. Gammal bild det här så det ser inte ut idag som då. Men faktum är att det är väldigt välbevarat, på gott och ont. Varför ont? Jo ibland måste vi få följa med vår tid och renovera annars förfaller till slut hela fiskeläget. Finns en del som vill all allt ska vara exakt som förr och renoverar därför inte husen och de förfaller sakta men säkert. Charmigt kanske någon tycker, absolut men bara till en viss gräns tycker jag..

Något som inte är sådär väldans charmigt är Finlandsbåtar. Svårt att hitta någon charm hur man än anstränger sig. För mig har de ett gott syfte och det är när jag ska åka till Helsingfors på styrelsemöte. Visst är det väsentligt mycket smidigare att flyga, vilket jag självklart gör mellan varven, men ibland är det så skönt med den där egentiden i hytten. Läsa styrelsematerial, titta på TV och bara vara helt för sig själv. Tror att jag nog kanske slår till och tar båten nu i slutet på september, får se helt enkelt om jag hinner..
image
Om inte annat så får jag ju se Fredriksborg på väldigt nära håll från sjösidan:)

Kram