Vad hände idag..

Helt plötsligt, världens dropp i antal läsare av bloggen i dag. ”Verkligheten” på jobbet är väl igång så man hinner inte med att läsa bloggar och FB eller så har man tröttnat på mig och min blogg. Framtiden får utvisa:)

image
Tänk om man hade det som Bambse, det vore inte dumt. När man kände sig lite trött och i behov av lite energi, kraft och styrka så lätt som en plätt löst med en burk dunderhonung. Eller två burkar vid speciella tillfällen.

Men har man ingen dunderhonung får man hitta något annat..
image
T har kommit till Stockholm och ”tvingar” i mig två glas av detta varje dag. Hjälper faktiskt så det kan jag rekommendera att köpa och dricka när man känner sig trött.

image
Den där riktigt äkta känslan av flow har tyvärr inte infunnit sig i dag, men oftast kommer den på kvällarna och skrivandet går då väldigt fort. Sitter med ”skiss-texter” nu som saknas att man syr ihop säcken om ni förstår vad jag menar. Men det ska jag väl se till att till stora delar under kvällen..

Annars ligger jag någorlunda i fas med listan för dagen och ska som sedvanlig rutin göra morgondagens To Do när jag går och lägger mig. Någon boll från idag riskerar jag väl att den kommer överst på morgondagens lista. Men jag har då aldrig påstått att jag är perfekt, och det är jag helt säker på att jag aldrig kommer att bli..

Tror jag i nästa blogg ska skriva lite om det där med ”den perfekta människan” Det är i alla fall en tröst att veta att sådana finns inte..

Kram