Ready..

image
..to get started med dagens lista. Det fina september vädret fortsätter och från i morgon ska det bli typ 22 grader apropå svenskar och vädret..

image
När man har sin To Do lista gäller det att göra rätt saker vid rätt tid. Tex så är jag inte som bäst på att skriva texter till hemsidan direkt på morgonen eller förmiddagen utan får oftast absolut bäst ”flow” på kvällen. Så det kommer jag således vänta med och beta sv några andra bollar istället.

image
Bland annat ska jag maila Alex & Co och be dem att så snart de är klara mitt sitt förslag till hemsida kan titta på hur jag kan få tillbaka kommentarsmöjligheten, saknar den. Saknar dock inte de mellan 100 och upp till 200 spam reklamkommentarer jag fick med på köpet varje dag. Men det ska väl gå att lösa, det är ju ändå 2014:)

I helgen bär det av ut mot Värmdö främst för att träffa David S men även för att rösta, tänkte passa på när man ändå är där ute. Är ju fortfarande skriven i Bullerbyn. Ja, valet kommer nog kunna gå hur som helst men tror nog att vi kommer att se ett regeringsskifte. Mycket kan hända, det är 12 dagar kvar så ingen ide att tro för mycket just nu..

Nu mot To Do listan..

Kram