Kom på..

image
..att 90/10 regeln nog är mer anpassad för min personlighet än 80/20 regeln, åtminstone i de flesta fall. Så byter helt enkelt princip rätt upp och ner en helt vanlig onsdag i september. Har satt upp ett mål att kunna åka till Marbella i slutet av september, inte för att vara där så länge just den gången. Ungefär en vecka sådär för att dels jobba vidare med Lotus teamet men också för att styra upp renovering etc av den nya lägenheten. Någonting säger mig att typ allt står still så bör åka ner och styra upp lite. Men som sagt det får vänta ytterligare ca fyra veckor. Under den tiden ska jag se till att jag känner att ”allt” är under kontroll så att man kan åka iväg utan att ha andan i halsgropen och massa ogjorda saker i bagaget.

Men jag längtar verkligen dit..
image
Det är inte bara mitt behov av havet som lockar utan även de där sakta promenaderna och middagarna i Gamla Stan, balsam för själen de oxå i de ljumma kvällarna..

image
Ni ser ju, gränder, blommor, butiker, restauranger allt blandat i en gammal och verkligt äkta charm.

Inväntar de sista grejerna/uppgifterna för att i morgon kunna göra en sammanställning av de svart-vita pilot projektet. Det har verkligen inte tagit mycket av min tid men det har givit mig massor av energi. Hoppas att det faller i god jord eller vad man säger, det vore kul. Om inte så var det kul att göra det ändå..
image

Nu dags för lite lunch..

Kram