Apropå perfekt..

image
Är det något som är viktigt att försöka sköta perfekt så är det sömnen. Finns ingenting som har så stor påverkan på hur jag mår än just sömnen. Ibland hamnar man i perioder när man inte får till det där med sömnen på ett bra sätt och oj så påverkad man blir av det. Det är all skillnad i världen mot när man stabilt sover sina 7-8 timmar per natt.

image
Här har vi en liten pre-view på Gästabudssalen som öppnar för allmänheten i morgon kl 18.00. Ska åka ner till Kalmar nästa vecka, det ser jag fram emot.

Fick inte riktigt allt avbockat på listan i dag, men det mesta så det är nya tag i morgon. Ljuset i tunneln som Göran Persson eller vem det nu var en gång i tiden pratade om börjar synas. Hurra!

Väntar bara på några sista detaljer så kan jag maila iväg pilot grejen med det svart-vita projektet. Skulle verkligen vilja att det blev något, just för att det innebär saker jag verkligen tycker om att jobba med.. Håll tummarna..

Första vändan texter till hemsidan gick iväg idag. Blir alltid så att man slipar ett gäng gånger när man har helheten, dvs design och bilder oxå. Men det är en början och det får räcks med att lansera så och sedan utveckla vidare. Precis som vi gjorde med Fredriksborg, första versionen ser väldigt annorlunda ut mot dagens version 14 månader senare.

Apropå Fredriksborg, har ett dilemma där som verkligen innebär att tänka utanför boxen.. Får se om jag lyckas..
image
Jag har en ganska klar bild över en ”outside the Box” lösning men det är tyvärr inte bara upp till mig att fatta beslut så vi får se. Men ni kan väl hålla lite tummar här oxå.

Prioriterade inte att köpa några blommor i dag, tar och gör det i morgon då jag ändå ska ut på ett ärende. Mitt bland alla papper behövs det faktiskt ett blomsterfång eller två som lyser upp och ger lite energi. Det är ju vetenskapligt bevisat att levande växter i ett rum skapar energi och syre, så det är bara att se som en nödvändig investering.

image
Är lite rädd för att jag börjar bli lite förkyld. Bäst att ta sig en dos av den där C-vitaminkuren mot förkylning från USA. För sjuk det har jag vare sig lust eller tid med att bli just nu, vem har det? Figge blir ju trebarnspappa vilken dag som helst och kommer vara borta i alla fall 10 dagar i första omgången. Med alla bollar i luften vi har just nu vore det verkligen dålig timing om jag blev sjuk just nu. Så då,kan ni hålla tummarna för det oxå. Inte lite jag begär i dag..

image
Lovar att göra detsamma för er när ni behöver någon som håller tummarna – deal?

Kram