Energi!

Hemma igen efter en trevlig och energigivande middag med Christina. Det går inte att inte få energi när man träffar henne. Så kul att se henne igen, det var inte igår men faktum är att hon såg väsentligt yngre ut än när jag såg henne sist. Allt handlar om att må bra och trivas då ser man oxå bättre och piggare ut. Svårare än så är det inte, men inte alltid lätt att efterleva..

image
Vem är då Christina? Vi jobbade tillsammans under under mina Cloetta Fazer och Cloetta år. Vi jobbade speciellt tätt tillsammans under delningen av Cloetta Fazer till Cloetta respektive Fazer igen. Den enda delning av ett sammanslaget börsbolag som någonsin skett. Lärorikt är ordet för den perioden. Vi följde båda med till Cloetta sidan, vi var nog en av de få som verkligen själva kunde välja vilket bolag vi ville gå vidare med. Christina blev kvar långt efter mig och hann oxå med sammanslagningen Cloetta & Malaco Leaf, men det är en annan historia. Hon har hur som helst oxå lämnat nu och hon såg då sannerligen ut som hon gjort rätt val:)

Träffade oxå på en annan bekant som fullkomligt strålade. Vad pigg & fräsch du ser ut sa jag. Jag har skilt mig, det bästa jag någonsin gjort var svaret och hennes förklaring till det. Ja, oavsett varför så är det alltid kul att träffa människor som bara strålar och mår så bra..

image
I morgon är en totalt mötesfri dag då jag ska lägga i princip all tid på att skriva klart all text till hemsidan. Lite annat står oxå på agendan för att bara sitta och skriva en hel dag är svårt. Apropå skriva så måste jag komma ihåg att ringa Josefine och sätta datum för skrivarkurs helgen på Fredriksborg.
Kommer bli Josefine och en redaktör så att man kommer både få författar och ”förläggar” perspektivet vilket är Josefines ide och som jag tycker är jättebra.

image
Underbar bild tycker jag:) Sann dessutom, budskapsmässigt men inte bildmässigt.. Ska bli skönt med en dag utan inplanerade möten utan att man kan jobba när man får flow osv. Just när det gäller att skriva texter till en hemsida så måste man göra det när man känner för det. Gör man det när man måste men inte har känslan med sig blir det stolpigt och tar tio gånger längre tid. Tid är ju dessutom något som man inte badar i precis så det gäller att prioritera och försöka vara effektiv så att man har tid för att ha kul eller bara göra ingenting oxå. Balans var ordet..

Kram