Chai te..

image
Avslutar dagen med en kopp chai te framför TV:n. Hoppades på att avsnittet av
image
skulle vara ett jag inte sett. Tur hade jag, för jag har inte sett det. Helt otroligt vilka lägenheter det finns och vilka priser.. Just nu vill säljaren ha 35 miljoner dollar och mäklaren tycker 25 miljoner.. I det här programmet är Fredrik Eklund i Stockholm, lite andra priser än i New York som tur är men Eklund Stockholm New York ligger alltid lite högre än övriga, eller så är det bara en fördom..

De sålde vår lägenhet på Grev Turegatan åt oss och lyckades mycket bra, ur vårt perspektiv..
Köpare var en 17-årig tjej som köpte den kontant. Ja, vi har alla olika förutsättningar..
I programmet finns verkligen en del unika lägenheter, på Fredriksborg kommer vi nästa vår ha ett helt unikt hotellrum klart förhoppningsvis. Precis nere vid vattnet, i norra Kaponjären.
Snart dags för mig & Annika att börja planeringen på riktigt. Inte bara det, utan även de nya hotellrummen i Officersbostället som ska stå klara i mars. De extra rummen kommer betyda mycket, både vad gäller konferenser och under sommarmånaderna.

Efter programmet ska jag gå och lägga mig och göra resten av veckans
image
To do listor är som mitt mellannamn, kan inte överleva utan mina listor, då skulle garanterat ett stort antal av bollarna i luften kraschlanda.. Har man allt som ska göra nedskrivet slipper man slösa energi på att komma ihåg saker och ”oroa” sig för att glömma saker. Glömmer gör man titt som tätt ändå..

Om jag hinner, eller rättare sagt prioriterar det, ska jag gå till blomsteraffären och köpa en bukett blommor till mig själv. Det kan man väl vara värd..
image

Kram