Ibland bara måste..

..man blanda upp vardagen med projekt eller saker som man egentligen inte har tid med. Fast det är klart det beror ju på hur man ser på det där med att ha tid..

image
Vi har alla 24 timmar per dygn och 7 dagar per vecka osv. Även om det nu är så att det är en massa saker som måste göras så behöver man också blanda in saker som ger en energi. Så även om man inte har tid så har man tid för man får energi av det. Hänger ni med hur jag tänker?

image
Jag vet att kommer göra det här med glädje och lust, det är inte alls säkert att det resulterar i något men det är värt timmarna det tar att göra ”pitchen” så får vi se vad och om det leder till något. Jag vet i alla fall att det kommer ge mig energi och då får det räcka även om det inte blir något i slutändan. Eftersom alla mina projekt har en färgbenämning så får jag väl ha det nu oxå även om det än så länge är ett pilot projekt
image
Tyckte att det svart-vita projektet kändes rätt ur flera perspektiv..
1. Antingen blir det något eller inget alls
2. Vi går mot hösten
3. Känns som det är rätt färgbenämningen för projektet som sådant
4. Branding, It’s all about branding
Nog sagt om det tills jag vet om det överhuvudtaget blir någonting av det..

Nu har jag vilat rejält fredag kväll och halva lördagen så i dag ska jag se till att få lite mer gjort. Men jag ska absolut inte köra full rulle hela dagen, jag börjar nämligen äntligen bli lite vuxen och lyssna lite på kroppen och åtminstone delvis inse mina begränsningar..

Kram