Mingelbilder..

..från i onsdags före de kommer i Se & Hör och alla andra möjliga tidningar..

image
Börje Ahlstedt som ju senare läste dikten Längtan som gick rakt in i hjärtat på alla..

image
Josefine Sundström, Alexandra Pascalido & Klas Lindberg

image
Slottsvisning

image
Den officiella invigningen när bandet klipps av ”stadens starke man”

image
Carola & Micael

image
Middagen som ”intogs” i källarrestaurangen som en gång i tiden var krutrum..

Det var några bilder det.. Finns massor, men det får räcka för nu. Jag var som tur var inget ”hett” villebråd för fotograferna fotograferades med Magnus från Weeping Willows, men när de fick klart för sig att jag inte var hans fru kommer vi nog slippa den bilden i någon tidning. Enda risken jag ser är när jag dansar med Carola..men det får jag väl i så fall överleva:)

Kram