Ibland blir..

..det inte riktigt som man tänkt sig, vilket kan vara både på gott & ont.

image
Jag satt inte på planet till Marbella igår som det var tänkt till exempel. Hade i och för sig gärna gjort det men nu passade det inte så bra att åka så värre än så är det inte..

Men hade gärna tillbringat till exempel morgondagen i hamnen i Puerto Banus.. Tittat på folklivet & njutit av solen och värmen.
image

Blir kvar några veckor och jobbar på, klagar inte över det men hoppas slippa en september som är grå och regnig..
image

Några andra exempel på saker som inte riktigt blev vad ”man” tänkt sig är:
image
Tror inte Helena Seger trodde att hon & Zlatan skulle bli ett par första gången de träffades och hon skällde ut honom för att han parkerat in henne.. Tuff tjej och han fick kämpa en del innan han vann henne.. Har en fd kollega som hade en kund/leverantör relation med henne och hon var rätt direkt & rak om man säger så. En gång ringde hon och ställde in ett möte för att hon skulle förstora brösten. Behöver jag tillägga att det var hon som var kunden:)

I en av landets kommuner blev den socialdemokratiske ledaren och den moderata ledaren kära i varandra.. Två skilsmässor och ett politiskt avhopp senare är de i dag ett etablerat par..

Ja, det finns många exempel på när saker inte blir som man tänkt sig. Det viktiga är att efter bästa förmåga anpassa sig även om det blev till det tråkigare hållet. Tror det var Darwin som sa att det är den/dom som är bäst på att anpassa sig som ”överlever/vinner” bäst..

Kram