Home sweet home..

Känns onekligen skönt att vara hemma efter 36 väldigt intensiva timmar.. Nu senast en kväll på Wallmans Teatergatan. Trevligt & gott men alla var nog lite trötta efter gårdagen men bra show och grymma sångprestationer av vissa. Maten var oxå riktigt bra, så totalt sett ytterligare en lyckad kväll.
image
Malick in action:)

image
Jag hoppas att jag kommer att somna fort och sova så här gott i natt. Klockan kommer ringa vid 07.00 i morgon bitti, inte min favorittid direkt. Men bara att stiga upp hur trött man än må vara. Ska ut till Fredriksborg och börjar dagen med möte med Statens Fastighetsverk kl 09.00..
Har en del punkter på agendan, där båtplatser är en av dem. Vi bara måste få till en lösning på båtplatser till nästa sommar.
Lite andra punkter på agendan oxå och därefter inplanerade möten med våra kära duktiga medarbetare.

image
Marbella gänget kommer att åka båt till Waxholm i morgon för att få se Stockholm från sjösidan. I Waxholm blir de hämtade av Tom som kommer köra dem så att de får se Fredriksborg. De har inte varit där förut så det ska bli roligt att de får se det.
Sedan är det dags för dem att åka till Arlanda & tillbaka till värmen och deras vardag. Min biljett har jag ju som tur är insett att jag inte ska använda. Hade inte haft något emot att åka ner till lite sol & värme, men det får bli om några veckor.

Helgen kommer användas till att komma ikapp med mailen och lite administration och planering. Har inget inplanerat alls i helgen vilket är skönt för den här veckan har varit intensiv minst sagt.

Höjdpunkterna de senaste 36 timmarna?
1. Weeping Willows akustiskt i nedre Slottsrestaurangen
2. Börje Ahlstedts spontana diktläsning Längtan, som gick rakt in i hjärtat
3. Carolas spontana sång som ledde till en ”allsång på slottet”
4. Den totala avkopplingen och eftersnacket i 1,5 timme backstage med Weeping Willows.. Prat om allt från himmel till jord och en spännande utmaning som jag håller hemlig ett tag:)

Nu ska jag försöka somna så snart som möjligt..

Kram