Kallt..

image
Jag är ju välkänd för att frysa typ jämt.. På mitt kontor hade jag ett sådant här värmeelement som Jonny på lagret fixade till mig. Det var många som trodde att jag hade det för att folk skulle lämna kontoret fort eftersom de inte stod ut med värmen. I dag känns det kallt tycker jag så jag längtar lite efter mitt trogna gamla element..

Jag kommer inte hinna ut till Värmdö och hitta något som är tillräckligt varmt att ha över klänningen i morgon kväll..
image
Får ta en raid til Fältan och se om jag kan hitta något billigt på typ H&M, de kan ha en del fina kappor i bland. Eller kanske Lindex. Ja, något måste jag ha annars kommer jag garanterat frysa ihjäl imorgon kväll.
image

Kom dessutom på att den enda resväska jag hade till hands var en STOR variant, ser lite väl knäppt ut att komma med den när man ska vara borta en natt. Räddaren i nöden den hör gången heter Figge som lånat ut en av sina kabinväskor till mig.
image

Strax iväg på nästa möte, vidare till banken mm med Tom som co-driver så vi får ihop logistiken med allt som ska göras idag.
Tågbiljetter som ska levereras till våra spanska vänners hotell mm. Klänningen ska hämtas på Humlegårdsgatan osv så det blir ett evigt farande fram och tillbaka. Sov inget vidare i natt men hade ju sovit desto mer innan så det är ingen fara, kommer däremot inte att ha något TV-marathon ikväll:)

Kram