TV-rekord

image
Det var evigheter sedan jag satt en hel kväll framför TV:n och
varvade mellan att fixa saker på To Do listan & att titta på TV. Fick rätt mycket gjort under IDOL, försökte hänga med i den brittiska mini-serien, väntade på Million Dollar listing New York..
image
Total besvikelse då det visade sig vara en gammal repris av ett program jag redan sett.. Fick med andra ord en hel del gjort då oxå. Nu har jag lagt ner jobbet för ikväll och fokuserar fullt ut på ett dubbelavsnitt av
image
Efter det är det sovdags. Möte med Figge i morgon 09.30 och sedan full rulle..

Inser verkligen att Pippi och min klänning inte är så synkade, har en sjal modell större som jag får ha liggande över armarna helt enkelt. Tyvärr är ju T sjuk så han kan inte vara med på invigningen heller.

I morgon kommer Pedro & Emile tillsammans med sina fruar hit, de kommer oxå att komma ner till Kalmar och sedan flyger vi upp torsdag morgon för strategimöte. Blir ju lite haltande när T inte kan vara med men vi måste hålla fokus uppe eftersom företaget är så nytt. Vi skulle egentligen haft möte på fredagen oxå men där har jag prioriterat om och kommer vara på Fredriksborg. Möte med Statens Fastighetsverk och medarbetare. Tror inte att Pedro och Emile blir så besvikna över att få en dag på stan med sina fruar:) Vi får se till att vara effektiva på torsdagen. På torsdagskvällen ska vi på Teatergatan:)

image
I bland när man går på gatorna häromkring Karlaplan kan man möta äldre par som man på något sätt kan se har levt ett helt liv ihop. Vissa går och ser rätt sura ut så där i allmänhet men så finns det de där alldeles alldeles underbara paren som går hand i hand och man kan se att de verkligen fortfarande är lyckliga tillsammans. De ler, de pratar och är omtänksamma mot varandra – det värmer i hjärtat och är så fint att se.

Ja, då har man slagit två rekord i dag; blogg-rekord och TV-rekord. Har en känsla av att jag får ta igen det i morgon:)

Kram