Ögonfransar & annat..

image
Kom på att jag glömde visa en bild på Badholmen, för er som inte känner till det. Så otroligt skärgårdscharmigt strax intill Waxholm.

image
Ikväll 18.45 ska jag utsättas för det här hos Linda.. Inte för att det gör ont men det tar tid, brukar faktiskt somna ibland. Nu var det jättelänge sedan jag gjorde det. Sedan kommer vi till det värsta, hon bara måste ta lite av ögonbrynen. Det däremot gör ju något galet ont tycker jag.. Ja, ja ska man vara fin får man lida pin heter det ju..

I övrigt kan jag meddela att nu har till och med jag börjat upptäcka att det sker en valupptakt. Affischer överallt och mer skriverier mm. Är ju inte så långt kvar nu.. Måste verkligen se till att rösta innan om jag åker till Marbella före valet. Det är något som jag aldrig hoppat över, att rösta i Riksdagsvalet alltså. Däremot har jag aldrig röstat i Kyrkovalet, förstår nog inte ens syftet med det valet så oinsatt är jag.

I morgon måste jag komma ihåg att hämta upp klänningen hos skräddaren till invigningen. Flyger ner på onsdagen och hem igen på torsdagen. En sak vet jag med säkerhet, jag kommer dricka Max 1 glas av något som innehåller alkohol, om ens det.
Är i alla fall nöjd med klänningen så det känns bra.

Dags att fortsätta jobba.. Det är ju måndag:)

Kram