Det är lite läskigt ändå..

..det där med sociala medier, alla kort man är på och allt man skriver finns med för alltid vare sig man vill eller inte..

image
Tror inte att det är så här Fredrik Reinfeldt vill bli porträtterad. Även om jag som ni vet tycker att han ser mer och mer ledsen och uppgiven ut för varje dag som går..

Till skillnad från sin fd fru Filippa som på bild efter bild ser strålande ut och är ute i minglet ofta..
image

En annan som verkar uppleva vind i seglen är Stefan Löfven. Bästa talare utsågs han till under Almedalsveckan. Men det är klart han har inte snart åtta år av regeringsarbete i ryggsäcken utan är ny som partiledare och dessutom i opposition.
image

Men även han verkar ha sina dagar när han tvekar och undrar..
image

När jag ändå var igång och googlade på bilder på personer så googlade jag även på mig själv, bara för skojs skull. Finns en och annan bild men med tanke på helgens stora begivenhet så väljer jag att visa den här:
image
Gunnar & jag på 20-års jubileumet av Wallmans.. Nu är ingen av oss kvar på Wallmans men bilden den kommer alltid finnas kvar..

Vilka bilder som kan finnas på en har man ju svårt att styra, men man kan styra vad man själv väljer att skriva och lägga ut på FB, bloggar etc och vilka bilder etc. Inte alla som tänker på det kan man misstänka, som lägger ut inlägg där det är väldigt uppenbart att personen är precis allt annat än nykter och skriver om väldigt personliga saker. Men, alla får göra som dom vill..och leva med att det hänger med en för alltid.

En annan sak man bör undvika är att skriva mail i affekt eller sms när man druckit lite. Det har jag lärt mig, den ”hårda” vägen:)

Kram