Tur att jag..

image
..höll mig borta från alla cigaretter i går. Blev ju bjuden ett gäng gånger men tackade artigt nej.. Det är jag mer än tacksam över i dag.

image
Efter ett otroligt velande fram och tillbaka har jag nu äntligen bestämt mig för att inte åka till Marbella den 29/8. Konstaterar att det blir för stressigt och man ska inte åka iväg på semester och känna sig stressad. Bättre då att vänta typ två veckor och kunna åka och verkligen kunna känna sig någorlunda i kapp. Så så får det bli..

image
Veckan som kommer är minst sagt fullmatad med To Do saker. Men om jag skjuter upp Marbella resan två veckor så behöver jag inte stressa mig halvt fördärvad utan kan flytta fram några saker lite. Även om jag gärna åkt så känns mitt beslut helt rätt.

Vet inte hur många gånger i går jag fick frågan: är du inte glad över att du är så otroligt saknad på Wallmans.. Mitt svar på det är nej. Varför? Det betyder ju bara att situationen som råder nu gör att så många människor mår dåligt, det är därför dom saknar mig och hur ska jag kunna känna glädje över det? Det är så otroligt tråkigt att en efter en av alla duktiga människor lämnar företaget. Men om en kille som jobbar i Oslo och som jag haft relativt lite kontakt med har med sin flickvän på bröllopet i går och hon säger; Gud vad roligt att få träffa den goda Eva, då kan man inte annat än känna ledsamhet över hur det blivit. Söndra & härska är de nya ledorden tyvärr. Nog om det.

Att jag flyttar på resan har en del andra positiva saker med sig oxå:
1. Jag kommer hinna med en bättre genomgång med Ellen som fått vänta länge på att vi ska få ordentligt med tid.
2. Jag kommer kunna äta middag med Christina den 2/9
3. Jag slipper avboka min läkartid den 3/9
4. Jag kan ägna lite mer tid på Fredriksborg.
Ja, det var några exempel så med andra ord ett klokt beslut.

Veckans höjdpunkt veckan som kommer? Weeping Willows på onsdag på invigningen på Kalmar Slott.

Kram