Nästan återställd..

image
Det här är nog den slöaste söndag jag haft på väldigt väldigt länge. Är nu mer eller mindre återställd från gårdagens festligheter men trots att jag sovit mycket i dag så är jag trött. Ett tecken på att både kroppen & knoppen behövde den här vilodagen.

image
Förutom att ha skrivit några blogg inlägg, betalat en räkning och skickat ett anställningsbevis till Lotta i Kalmar har jag inte fått mycket gjort. Jag har skrivit lite på mitt lilla bok-projekt. Kommer med all sannolikhet inte se dagens ljus men är som någon slags terapi för mig att skriva. Jag har alltid tyckt om att skriva så jag gör det för min egen skull inte för att jag tror att den ska bli ”årets bestseller” Har inget med författar ambitioner att göra utan är mer att vissa gillar att virka andra att orientera och jag gillar att skriva.

image
Klok man den där Einstein. Att han var intelligent det vi alla men det behöver nödvändigtvis inte betyda att man oxå är klok.
Så även om jag då misslyckats med att cykla idag så ska jag strax sova igen så att jag kan trampa på riktigt rejält i morgon.

Kram