Dagen efter..

image
..ett jättefint, kärleksfullt & roligt bröllop men oxå dagen efter som man kan bli när man konsumerar alkohol. Jag blir alltid dagen efter och mår som en käppkines, så varför slutar jag helt enkelt inte att dricka alkohol? Strunt samma, det är inte värre än att jag överlever. Men alkohol & jag är inte så kompatibla, i alla fall inte dagen efter..

image
Åter till bröllopet och då först vigseln. Så vackert, Sandra hade, precis som är Sandra, en underbar vintage klänning och Gunnar hade sin pappas omsydda frack (hans pappa gick tragiskt och plötsligt bort tidigare i år och i går var det hans födelsedag). I kyrkan sjöng Gunnar ”Cant take my yes out of you” under vigselakten. Niklas, prästen, var riktigt bra och hade med en del humor. Två andra sånger framfördes och i den andra började Stina Björnlund sjunga sedan reser sig en av kyrkobesökarna upp och sjunger med och sedan en till och en till tror det var 5-6 stycken som sjöng i slutet. Så fint.
Extra fint eftersom man känner dem som reser sig upp och sjunger:)

Vi tog båt ut till Badholmen där det var champagne mingel i 45 minuter innan middagen. Det var inte varmt vill jag lova (minglet var utomhus) men fick låna en tröja av David, det räddade mig. Här kommer lite mingelbilder:
image
Vickan & Mary

image
David med Cissi & Niclas Dellham

image
Söta Sanna Jeltsch

image
Per Bredhammar som sjöng som en Gud när brudparet gick in och utmed kyrkogången (heter det så?)

Ja, sedan efter minglet började middagen inne Badholmens restaurang men det skriver jag mer om i nästa blogg..

Kram