Börjar må bättre..

Pappa ringde tidigare i dag, sa som det var i dag vill jag inte prata i telefon utan bara fokusera på att må bättre efter gårdagen. Så vi hörs i morgon, han är världens snällaste bästa pappa så han bara skrattade och sa att då hörs vi i morgon då:)

Hur som helst mår jag väsentligt bättre nu tack & lov..
Nu tillbaka till bröllopet och del 2:

image
Middagen hölls som sagt på Badholmen, trots att jag hållt till i typ 20 år bara några minuter med båt därifrån så har jag aldrig varit där. Verklig båt & skärgårdskänsla och jättemysigt.

image
120 gäster och runda bord vilket alltid är trevligare. Hade ju världens bästa sällskap vid min respektive sida David S och Tore från Oslo, bästa sällskapet helt enkelt.
Maten var jättebra så jag åt som en häst och tur var väl det för det var ju inte lite alkohol som serverades.

Många tal, Gunnar har ju gått på Handels.. Men det blev ändå inte för mycket tal som det kan bli i bland för de var inte så långa. Kvällens bästa tal stod Susanne Thorsson för. Hon gifte sig för övrigt hos oss på Fredriksborg i december förra året. Men det är inte därför hon hade det bästa talet:)

image
Poplabbet stod för musiken och det dansades och dansades. Själv var jag inte så dansant utan dansade typ en dans.. Roligt var det i alla fall för alla var så glada & lyckliga eftersom både Gunnar & Sandra är så underbara personer båda två.

image
Kön till baren var konstant hela kvällen. Är tveksam om jag någonsin kommer förlåta Emilie för att hon köpte två Vodka Redbull och två shots till mig:)

image
Brudgummen med sin mamma, fin bild. Vi pratade en lång stund, tyvärr lite sent på kvällen strax innan båten skulle ta oss till den väntande bussen i Waxholm som körde oss tillbaka till stan.

Några bilder som jag tycker sammanfattar bröllopet på ett bra sätt, jag önskar verkligen att jag hade kunnat dela med mig av Gunnars sång till Sandra under vigseln. För er som inte känner Gunnar, han har en fantastiskt bra sångröst så det var inte någon halvmesyr utan otroligt snyggt, vackert och med all kärlek i världen han framförde den till sin Sandra.

image

image

image

Vackert, kärleksfullt & roligt..

Kram