Dagen B..

Undrar just hur nervösa Sandra & Gunnar är just, si så där 2,5 timma innan vigseln. Har de sovit något tro? Själv kan man säga att jag sovit i tre block, detta beror inte på att jag varit nervös för bröllopet utan har helt andra skäl..

Det finns ju några bröllop man minns, i morgon får jag göra en blogg om dagens bröllop som för deltagarna kommer bli minnesvärt på alla sätt. Men några andra exempel:

image
Inte ett öga var torrt. Ett otroligt kärleksfullt bröllop där kärleken verkligen lös igenom i varenda sekvens. Själv var jag mest nervös för Daniels tal till Viktoria. En oro jag verkligen kunnat hoppa över, det framfördes strålande bra och var personligt och äkta. Jo, det bröllopet kommer jag att minnas..

image
Det här kommer jag väl minnas för att jag blir påmind om det typ varje vecka minst och för att det kommer finnas med i historieböckerna. Jag såg det inte och har inte ens sett en snutt från vigseln. Bara bilder. Jag ver inte vad det är men det är något med den där Chris som får mig att känna att han inte är pålitlig och inte ser han snäll ut heller. Har inga belägg för det, utan bara min högst personliga uppfattning.Så Sorry Chris om jag är ute och cyklar.

image
Det här kommer jag definitivt inte att minnas. Visste knappt ens att det skett. Tog med det bara för att berätta en liten historia där denna Blondinbella var involverad. Ts föräldrar skulle sälja sin takvåning vid Vasaparken, mäklaren hade väl gått ut med ett pris kring 9-10 Mkr. Det gick lite trögt där i början med försäljningen. En dag ringer mäklaren upp mig och är jättestolt.. Han har fått Blondinbella att blogga om lägenheten. Jag skickar en länk sa han överlyckligt, fattar du hur många som följer hennes blogg tillade han. Ja, jag fattar hur många som följer hennes blogg men tyvärr fattar jag oxå att den procentuella andelen av hennes bloggläsare som har råd att köpa en lägenhet i den prisklassen typ är noll. Kollade bloggen i alla fall, det var som reklamannons för lägenheten, synd bara att målgruppen var fel. För den som sedan köpte lägenheten kan jag garantera inte är en av Blondinbellas följare på bloggen.

image
För att vara lika jämställd som jag är tar jag med Peter & Oskars bröllop. Man ser på bilden vilken kärlek & lycka den utstrålar och vilket kul bröllop det säkert var.

Nu ska tanten här snart börja förbereda sig så att hon ser presentabel ut. Jag vet precis hur det kommer bli, känner det i lilltån redan nu.. Jag kommer ångra att jag inte tog med en annan klänning hem från Marbella.. Men när jag väl är på väg så kommer jag att ha glömt det. Är ju sämst i världen på Selfies men kanske försöker mig på det innan jag går..

Kram