Utan rosa sjal..

image
Tog en promenad till Fältan och hoppades att jag skulle hitta en rosa sjal. Det gjorde jag förvisso men ingen som var snygg. Man kan ju köpa en ful bara för att så jag har nu en reservlösning som får duga. Om ni undrar vad jag menar med bilden så är det inte så att jag ska bryta mig in där och stjäla en rosa sjal. Det är Lützengatan 5, passerar där när jag går till Fältan och där bodde vi i några år..

image
Gick till blomsteraffären och köpte en enkel bukett blommor som jag lovat mig själv.. Börjar bli mycket höst över blommorna nu – usch inte är det höst redan det är ju bara 22/8. Men alla affärer ska alltid ha så bråttom med allting, jag vill hänga kvar i sommaren ett tag till. Visst, det har blivit kyligare men det är ändå sommar hela augusti, punkt slut..

image
Man kanske skulle ta och dansa loss riktigt ordentligt i morgon – frigör energi och skapar välmående.. Det ligger dessutom onekligen något i bildtexten oxå.. Alla är så upptagna med sina telefoner och sig själva så jag ska nog våga dansa loss lite:)

image
Skrev ju förut att jag skulle köpa några tidningar att bläddra i och få lite inspiration. Det har jag gjort, där emot så håller jag INTE med om texten på kudden. Har träffat på både personer och miljöer de senaste veckorna som förutom att de ger noll inspiration oxå tar massor av energi.. Nog sagt om det..

Nu ska här läsas tidningar så kommer jag återkomma och berätta vad som inspirerat mig, eller berört mig , eller kanske något litet skvaller..

Kram