Skvaller..

image
Har nu läst två av mina inköpta tidningar & ska jag plocka något skvaller så får det nog bli lite skvaller om Barack Obama. Skivomslaget till höger är för övrigt Micke Solfors pappa:)

image
Visst ser dom lyckliga ut tillsammans Mr & Mrs Obama. Helt från det blå (i alla fall för mig) skrivs det nu om problem i äktenskapet och skvallras om att Barack har en affär med någon ur Kennedy familjen. Vi får hoppas att det är elakt skvaller som är taget ur luften..

Annars finns det ju otrohetsaffärer som verkligen skapat rubriker..
image
Tror nog att en viss Bill Clinton lärde sig den hårda vägen att det är en dålig ide att ljuga. Mest synd i hela alltet är det trots allt om den stackars praktikanten Monica Lewinski, tror aldrig hon blev tagen på allvar efter den där historien. Läste någonstans att hon typ haft det omöjligt när det gäller att hitta jobb etc. Det var väl inte så kul för Fru Clinton heller, i alla fall inte just då, men hon har klarat sig bra kan man väl konstatera.

image
Vem har glömt Svennis affär med den där svenskan Ulrika, där kan man vara rätt säker på att Svennis fick vad han förtjänade av sin dåvarande sambo.. En rätt så eldig, bestämd italienska som han nog inte hade lätt att tas med överhuvudtaget och framför allt inte då..

image

image
Att få ihop det med barnflickan verkar populärt.. Både David Beckham & Jude Law har åkt dit på det. Med en skillnad Victoria Beckham förlät och stannade kvar medan Sienna Miller stack all världens väg.

Men värst av alla dessa hemska otrohetsaffärer är väl ändå:
image
Stackars Stackars unga oskyldiga Diana. Hon hade det nog verkligen inte lätt på ett enda sätt under sitt äktenskap med Prins Charles..

En klok vän till mig sa en gång: Alla korkar flyter upp till ytan, förr eller senare. I det har han nog väldigt rätt.

Det var ju ett riktigt sorgligt och tråkigt ämne det här, men jag skulle ju komma med lite skvaller skrev jag ju.. Får ta och läsa en tidning till och skriva en avslutande fredagsblogg om något som inspirerar eller är lite roligare än det här..

Kram