Hur tänkte jag nu..

I morgon ska jag som ni vet gå på bröllop och på onsdag är det invigning i Kalmar.. Gjorde en totalmiss och blandade ihop sjalarna.. Lämnade in den sjal jag ska ha i morgon på kemtvätt i går och ska hämta den på tisdag. Då har jag väldigt stor användning av en sjal som enligt planen skulle användas i morgon.. Suck..,Jag bara måste ha en rosa sjal i morgon av tre anledningar:
1. I kyrkan
2. Dölja gäddhänget lite
3. Klänningen & Pippi är inte superkompatibla

Inget att göra, får ge mig ner till Åhléns på Östermalmstorg och be till Gud att dom eller någon annan har en rosa sjal..
image

image

Något ska jag väl hitta får vi hoppas..

Har nu haft ett bra planeringsmöte med Figge & vi hann även med en pizza i Fältan. Ska nu ringa några samtal och fixa lite för att sedan ge mig ut på sjaljakt. Ska då passa på att köpa snus, Coca-Cola och inte minst den där blombuketten till mig själv. När jag tänker efter gör jag en snabbkoll i Fältan först efter en sjal så kanske jag slipper ta mig till Östermalmstorg..

image
Ska även köpa några tidningar att bläddra i och inspireras av ikväll. Ska även vara riktigt vuxen och kolla att klänningen hängs fram och är ok, skorna & väskan likaså. Ta fram morgondagens smycken & göra klart presenten.. Ni ser man är ju vuxen på riktigt mellan varven….

Kram